servis@saabstance.cz
+420 605 787 667

info@saabstance.cz (CAMP)

Brunch & Opening

VŮNĚ KÁVY

A BENZÍNU

Libercem to po delší době zase provonělo benzínem a ulicemi se nesly hluboké libozvučné tóny severských vozů. Saabstance Brunch se stává oblíbenou tradicí, která nabírá na rozměrech. Na pozdní snídani spojenou s oficiálním otevřením servisu během posledního červencového dne, dorazilo přes 40 SAABů. Akce byla rozdělena na dvě stanoviště. První je už dobře známé, osvědčená kavárna Vita Caffee nás pohostila venkovní teráskou a vydařeným počasím. Dokázali jsme přeplnit obě dostupná parkoviště, což vedlo občas k automobilovým rošádám, ale ve výsledku to kouzlilo pouze úsměv ve tváři. Co víc si může nadšenec-pacient přát, než být obklopen krásnými vozy, dobrým jídlem a v neposlední řadě skvělou společností.

Občerstveni jsme vyrazili na spanilou jízdu k druhému stanovišti. Ani jsem nedoufal, že se nám podaří přes pár křižovatek tak perfektně držet pospolu. Vidět ve zpětném zrcátku nekončící řadu SAABů je nepopsatelný zážitek.

Až s příjezdem na servis nám dochází počty zúčastněných. Ona nekončící řada stále proudila a řadila se na parkoviště, jako v nejslavnějších dobách vyjíždějící SAABy z linek Trollhättanské automobilky.

Myslím, že se moc nestává, aby si člověk užil sraz, který pořádá a nám se to povedlo, až jsme tomu nechtěli věřit. Jsem velice rád, že jsem měl možnost mnohé z vás poznat, prohodit alespoň pár slov. Vidět jak si sraz užíváte je moc příjemný pocit a velká motivace. Nemalé díky vám patří za obrovskou podporu v podobě zakoupení Saabstance merche, díky tomu můžeme pracovat dál na nových věcech a držet reálné produkty spojené se značkou skupiny při životě.

Doufáme, že se vám oficiální otevření servisu líbilo a vězte že jste zde vždy vítáni, ať už kvůli opravě, renovaci, nebo jen tak pojedete kolem. Za sebe mohu říci, že Roman s Rosťou se nového pojetí servisu a služeb pro zákazníky zhostili velkoryse a je velmi znát, že chtějí vše posouvat dál. Myslím, že o nových projektech z dílny jejich Saabstance servisu ještě uslyšíte.

Co říci závěrem, nedokážu si odpustit velké poděkování všem, kteří se rozhodli přijet. Těšit se můžete na další pohodové Brunche v Liberci, které se budeme snažit rozvíjet a jelikož se Opening servisu opravdu vydařil, tak bychom ho jednou za rok v tomto Brunch spojení opakovali.

V neposlední řadě děkuji všem, kdo se podíleli na realizování srazu, bez nich by to nebylo vůbec možné.

Lukáš

Foto by Krtek Černý